Valley Green Bank

This sophisticated banking space in Chestnut Hill, Philadelphia, is illuminated in a dynamic approach to open up this conservatively-sized retail space. Using almost exclusively indirect light sources, light-filled coffers provide shadow free illumination. Developed in close consultation with the architect, the large illuminated ceiling surfaces create a more extensive space. Additionally, wonderfully large windows spill daylight into the room to create a vibrant experience for the bank patrons.

architecture. Metcalfe Architecture & Design

Valley Green Bank

This sophisticated banking space in Chestnut Hill, Philadelphia, is illuminated in a dynamic approach to open up this conservatively-sized retail space. Using almost exclusively indirect light sources, light-filled coffers provide shadow free illumination. Developed in close consultation with the architect, the large illuminated ceiling surfaces create a more extensive space. Additionally, wonderfully large windows spill daylight into the room to create a vibrant experience for the bank patrons.

architecture. Metcalfe Architecture & Design

projects