Jericho Plazas

Two separate lobbies in adjacent office buildings underwent major renovations to revise their workplace entries. In the larger lobby, an existing space frame atrium filters an abundance of daylight. This design challenge required a successful lighting solution that could be recognized during the daytime as well as illuminate the attractive space at night. For both lobbies, repeated minimalistic luminaires complement the architecture, highlight new materials and provide continuity in design.

A large, multi-level cluster of cylinder pendants is suspended in one lobby adjacent to the space frame, creating a beautiful focal point in the large open space. Recessed white linear track provides flexible functional lighting, and with internal illumination it provides a light, airy impression. Large, suspended ring luminaires in both lobbies and upper floors reinforce the architectural curves and contrast with the linear recessed track. Lighting highlights new wood finish walls at the elevator lobbies and the 3-story feature wood wall element in both atriums.

                                                                             
ARCHITECTURE + INTERIORS. NORR

Jericho Plazas

Two separate lobbies in adjacent office buildings underwent major renovations to revise their workplace entries. In the larger lobby, an existing space frame atrium filters an abundance of daylight. This design challenge required a successful lighting solution that could be recognized during the daytime as well as illuminate the attractive space at night. For both lobbies, repeated minimalistic luminaires complement the architecture, highlight new materials and provide continuity in design.

A large, multi-level cluster of cylinder pendants is suspended in one lobby adjacent to the space frame, creating a beautiful focal point in the large open space. Recessed white linear track provides flexible functional lighting, and with internal illumination it provides a light, airy impression. Large, suspended ring luminaires in both lobbies and upper floors reinforce the architectural curves and contrast with the linear recessed track. Lighting highlights new wood finish walls at the elevator lobbies and the 3-story feature wood wall element in both atriums.

                                                                             
ARCHITECTURE + INTERIORS. NORR

projects